Politika privatnosti

Medi plus d.o.o., Zagrebačka avenija 3, 10000 Zagreb, OIB: 34326599059, ovim  Pravilima o zaštiti privatnosti objašnjava kako se služi osobnim podatcima dobivenima putem online obrazaca na web stranicama, e-mail komunikacijom i ostalom poslovnom komunikacijom.

Uvodne odredbe

Medi plus d.o.o. poštuje vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Podaci pokriveni sustavom politike privatnosti

Podatci koje od vas možemo tražiti i koji su zaštićeni:

    - ime i prezime
    - adresa e-pošte
    - broj telefona
    - ostali podaci koje navedete, a napomenete da želite da ostanu tajni.

Svrha dobivenih podataka

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli putem naših kontakt obrazaca, e-mail poruka, prikupljamo i obrađujemo radi održavanja kontakata s kupcima, oglašavanja i obrade narudžbi. Ukoliko je potrebno, podatke prosljeđujemo trećoj strani (tvrtkama kojima je Medi plus d.o.o. ovlašteni zastupnik i povezanih društava). Međutim, vaše osobne podatke ne prodajemo trećima niti ih komercijaliziramo na bilo koji drugi način.

Svi podaci koje Medi plus d.o.o. od vas dobije služe isključivo za:

    što efikasniji odgovor na upit
    pružanje tražene usluge
    internu obradu podataka za statističke ili poslovne izvještaje

Medi plus d.o.o. jamči da će se prikupljenim podacima koristiti samo u navedene svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka kroz sve oblike komunikacije dajete svoju izričitu suglasnost da vam se Medi plus d.o.o. može obratiti u navedene svrhe. U slučaju da ne želite da Medi plus d.o.o. kontaktira s vama, dužni ste nas o tome izričito pisanim putem izvijestiti.

Vrijeme trajanja politike privatnosti

U trenutku kada dostavite svoje podatke pristajete na to da s njima raspolažemo u prethodno navedene svrhe. Trenutak ulaska predstavlja vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita je privatnosti vaših podataka trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga se Medi plus d.o.o. više neće koristiti vašim podacima osim za interne svrhe, npr. radi informatičke ili statističke obrade podataka.

Sadržaj politike privatnosti

Vašu adresu e-pošte i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama izvan Medi plus d.o.o. i povezanih društava na raspolaganje bez vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Medi plus d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Poveznice na druge internetske stranice

mediped.hr web stranice sadrže linkove na druge internetske stranice. Ove napomene o zaštiti podataka odnose se samo na naše internetske stranice. Molimo vas da uzmete u obzir odredbe o zaštiti osobnih podataka na povezanim stranicama. Za sadržaje trećih koji se preko linkova mogu koristiti i koji su posebno označeni, ne preuzimamo odgovornost niti su ti sadržaji naše vlasništvo. Za ilegalne, pogrešne ili nepotpune sadržaje te za štete koje nastanu korištenjem ili nekorištenjem informacija odgovoran je isključivo vlasnik internetske strane s kojom ste povezani.

Kolačići i internetske tehnologije

mediped.hr web stranice mogu koristiti „kolačiće“ i druge tehnologije koje nam olakšavaju isporučivanje sadržaja i oglašavanje ovisno o vašim područjima interesa, zahtjeva i/ili analiziranje karakteristika vaših posjeta. Kolačići se ne mogu upotrebljavati za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate našim web stranicama, ova informacija našim poslužiteljima identificira vaš pretraživač. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača.

Promjena podataka

U svakom nam se trenutku možete obratiti kako biste pregledali svoje osobne podatke, ažurirali ih, ispravili ili izbrisali. Do tog se trenutka u navedene svrhe koristimo vašim starim podacima.

Vaša suglasnost

Popunjavajući formulare na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da Medi plus d.o.o. vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonom i uvjetima ove politike privatnosti.

Transparentnost

Ako odlučimo mijenjati svoju politiku privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih. Imate li još pitanja o prikupljanju, obradi i korištenju vaših osobnih podataka, molimo vas da se obratite našem povjereniku za zaštitu podataka.
         
Autorstvo

Medi plus d.o.o. zadržava sva autorska prava na korištenje fotografijama, prezentacijama, tekstom i ostalim objavljenim materijalom, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj. Fotografije, prezentacije, skripte, tekstovi i ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način upotrebljavati bez suglasnosti Medi plus d.o.o. Svako nepridržavanje uvjeta iz prethodnih stavaka ovog članka povlači za sobom odgovornost i obvezu naknade štete.