Rezervacija termina

Željeni datum i vrsta tretmana
Ukoliko ste dijabetičar ili imate problem uraslog nokta molimo označite:

Odaberite vrstu tretmana
VAŽNA OBAVIJEST

1. Točnost termina je jedan od principa rada salona Medi ped. Klijentima koji na dogovoreni termin kasne više od 10 minuta ne možemo garantirati da će im biti izvršena usluga.
2. Klijenti koji svoje termine naručuju preko interneta dužni su prilikom upisa dati ispravne podatke.Obavezni podaci su: ime, prezime i broj telefona. Klijenti će biti kontaktirani radi potvrde termina. Medi ped ne garantira termin klijentima koje iz razloga netočnih podataka nismo u mogućnosti kontaktirati.

Ispunjavanjem potrebnih polja možete rezervirati termin u našem salonu. Potrebno je odabrati datum i djelatnost (korak 1), zatim odabrati slobodan prikazani termin (korak 2) i na kraju, unijeti svoje ime i prezime, email adresu i telefonski broj (korak 3). Nakon unosa podataka potrebno je kliknuti na 'Pošalji rezervaciju'.
Nakon slanja podataka, na unešenu e-mail adresu ćete dobiti obavijest o rezervaciji termina. Zaposlenik MediPed salona će potvrditi rezervaciju termina telefonski pozivom na broj telefona koji ste unijeli.
Prilikom dolaska na zakazani termin, potrebno je sa sobom imati email obavijest radi provjere.
Dostupni termini za odabrani dan
Vaši podaci
ime i prezime:
email:
email (ponovo):
telefon:
napomena:
Pošalji
rezervaciju
Ako ste ispunili sva potrebna polja, kliknite na 'Pošalji rezervaciju'.
Kopiju rezervacije termina ćete dobiti na unešenu e-mail adresu. Rezervaciju termina će telefonski potvrditi zaposlenik MediPed-a.