Priručnik - Medicinska pedikura - autor Zlatko Tenšak

Priručnik 'Medicinska pedikura' namijenjen je pedikerima i kozmetičarima koji imaju želju i ambiciju za nadogradnjom svojih znanja

i vještina, kao i svima ostalima koji se medicinskom pedikurom žele baviti na suvremen, stručan i zdravstveno siguran način primjeren standardima 21. stoljeća.

 

Nastao je iz nedostatka domaće literature na temu medicinske pedikure, te iz želje da se standardi usluge ovakve vrste pedikure znatno unaprijede.

Zadatak mu je pružiti niz bitnih informacija o tome kako provesti pravilnu pripremu djelatnika, prostorija i instrumenata za rad, kako prepoznati i definirati problem na stopalu, te kako ga pravilno, stručno i efikasno tretirati primjenom svih dostupnih pomagala – od instrumenata do kozmetike i lijekova.

 

U priručniku se također nalazi znatan broj protokola popraćenih bogatom foto-dokumentacijom ( preko 600 fotografija i ilustracija ) koja detaljno opisuje postupke kojima se već više od 20 godina u salonu 'Medi Ped', uspješno rješavaju problemi sa stopalima klijenata.

 

mediplus_letak_otvoreni_2-3s.jpg

mediplus_letak_otvoreni_4-1s.jpg